TL;DR: Пазете снега, вятъра и слънцето от очите си със стил

...
TL;DR: Пазете снега, вятъра и слънцето от очите си със стил
Коментари Харесай

Тази нова година предпазете очите си с тези дизайнерски очила за сняг за 40 $

TL;DR:  Пазете снега, вятъра и слънцето от очите си със жанр тази зима. Този грациозен чифт дизайнерски очила за сняг вече е единствено $39,99 (общ. $50) до 14 януари!

Зимата е тук и предпазването на снега, вятъра и суровото слънце от очите ни може да бъде предизвикателство за тези от нас, които живеят в снежен климат. Използването на надеждно решение за очила очевидно е интелигентен ход, само че в случай че желаете да запазите малко жанр и усет във вашата отбрана, тогава би трябвало да пазарувате с проницателно око.

За да ви помогнем през тази нова година, предлагаме дизайнерските очила за сняг Balance Cylindrical Designer, които в този момент се продават единствено за $39,99 (общ. $50) до 14 януари!

Освен че са елегантни, стилни очила със светлоотразителна и цветна обвивка, те се оферират и с цилиндричен дизайн, който е съчетаем и елементарно пасва с множеството каски за ски и сноуборд — идеална нужда за тези, които се насочат към планината тази зима. Друг бонус? Тези очила са проектирани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР